fbpx

Fotos og logo

Lundbeckfondens logo

Lundbeckfondens logo består af et mærke og et navnetræk og er kernen i Lundbeckfondens identitet. Logoet anvendes altid som vist nedenfor. Mærke eller navnetræk må ikke stå alene, og indbyrdes afstande og forhold må ikke ændres. Logoet anvendes både i forbindelse med dansk- og ikke dansksprogede udgivelser.

Farve og størrelse
Lundbeckfondens logo anvendes så vidt muligt i primærfarven grøn. Alternativt anvendes en sort eller negativ (hvid) version. Den negative version anvendes på mørke og farvede flader.

Lundbeckfondens logo skal anvendes i en minimumshøjde på 15 mm.

Respektafstand
Lundbeckfondens logo skal i alle situationer fremstå klart og være tydeligt aflæseligt. Derfor defineres en respektafstand som vist nedenfor. Respektafstanden definerer en afstand til andre grafiske elementer. Afstanden skal også respekteres, hvis logo placeres nær kanten af en flade

Retningslinier

Har du brug for billeder i høj opløsning med relation til Lundbeckfonden er du velkommen til at kontakte os.

Lundbeckfonden skal krediteres og vores logo anvendes i forbindelse med kommunikation af projekter og forskere, vi har støttet. Det gælder både på skrift og på film. Når du omtaler Lundbeckfonden, så vær opmærksom på følgende sprogbrug:

Fonden støtter projekter og forskere, vi sponsorerer ikke og skal dermed heller ikke omtales som sponsor. Vi uddeler midler til forskning og forskningsformidling – vi donerer ikke. Og vores stavemåde er Lundbeckfonden. På engelsk the Lundbeck Foundation.

The Brain Prize – verdens største hjerneforskningspris er dansk og stiftet af Lundbeckfonden.

Fotos