fbpx

Lundbeckfonden Emerge

Styrker kommercielt potentiale

Lundbeckfonden Emerge er en investeringsenhed under Lundbeckfonden med fokus på tidlig investering. Det er Lundbeckfonden Emerge’s ambition at understøtte kommercialisering af banebrydende videnskab indenfor biotek med investering og aktiv interaktion.

Vi støtter hovedsageligt projekter med fodfæste i dansk forskning. Lundbeckfonden Emerge er med til at skabe værdi i innovative projekter gennem tæt samarbejde med de stiftende parter via detaljerede analyser, direkte finansiel støtte og aktiv involvering.

Vi er med til at identificere og igangsætte udvikling af videnskabelige muligheder som gennem dybdegående forsøg og analyser vil kunne føre til banebrydende, nytænkende medicinske løsninger og som vil have stort kommercielt potentiale.

Lundbeckfonden Emerge er en investeringsenhed som er i stand til at skræddersy investering og involvering tilpasset det enkelte projekt eller firma. Dette strækker fra investering i nye biotek-firmaer i opstartsfasen hvor en startkapital er nødvendig for at finde ind til kernen af projektet og til investering i biotek-firmaer med igangværende projekter, gerne med internationalt samarbejde, i deres første faser af kliniske forsøg.

Lundbeckfonden Emerge’s mål er tillige at skabe vækst og symbiose inden for biotek og dermed på længere sigt skabe flere jobs.

Lundbeckfonden Emerge har en bred portefølje af forskellige biotek-investeringer.

Hvem er vi

Lundbeckfonden Emerge består af et lille team af folk med stor erfaring og ekspertise inden for opstart og finansiering af nye biotek-firmaer og med et stort netværk inden for biotek og investering. Vi tilbyder, udover den økonomiske støtte, også rådgivning og aktiv deltagelse i nye firmaer for at optimere udbyttet for alle involverede parter.

Vi ønsker at understøtte udvalgte projekter sammen med stifterne og vi påtager os rollen som aktiv mentor eller aktiv projektledelse.

Ethvert projekt bliver nøje gennemgået for at skræddersy vores rolle som aktør på bedst muligt måde.

Investeringsmuligheder

Vores interessefelt og investeringer spænder vidt inden for biotek og alle vores projekter er understøttet af solide videnskabelige data og undersøgelser. Hovedformålet er at understøtte banebrydende innovative projekter, føre dem gennem de forskellige stadier i patentansøgninger og kliniske test og frem til kommerciel succes. 

Såfremt projektet er baseret på gennemgribende forskning med de rette patentmuligheder, så kan investeringen skræddersyes til projektets størrelse.

Såfremt du må have en interesse i, at Lundbeckfonden Emerge kigger nærmere på dit projekt, send da venligst ikke-fortroligt materiale til emerge@oldsite.lundbeckfonden.com

Lundbeckfonden Emerge

Nyheder

IO Biotech Completes Oversubscribed EUR 127 Million Series B Financing to Accelerate Clinical Programs in Oncology
13. januar 2021
Lundbeckfonden øger sit engagement i IO Biotech
12. januar 2021
The Food and Drug Administration (FDA) grants IO Biotech breakthrough therapy designation for IO102 and IO103 in combination with anti-PD-1 in unresectable/ metastatic melanoma
15. december 2020